22.06.18

Steinkjer kirke

Steinkjerfestivalen med Moddi

Buy Ticket

Moddi & Kvartett fra Trondheimsolistene

Da Moddi ga ut sitt fjerde studioalbum «Unsongs» i september i fjor, markerte det et internasjonalt gjennombrudd for den nordnorske visesangeren. Prosjektet presenterte 12 forbudte sanger like mange land og høstet oppmerksomhet hos blant annet The Guardian, BBC, Financial Times og en rekke andre store medier, og bragte Moddi til land som Tyrkia, Argentina, Spania og USA. Her hjemme i Norge har Moddi også beveget et stort publikum – sist med en utsolgt konsert i Den Norske Opera.

Prosjektet har ikke vært uten kontroverser. I november ble Moddi presset av russiske diplomater til å droppe en sang av punkbandet Pussy Riot, fra settet i Kirkenes, etter trussel om fengselsstraff for de russiske musikerne som deltok på konserten. I februar måtte en planlagt konsert i Beirut avlyses etter at libanesiske myndigheter satte ned foten.

Konsertene er mottatt med ovasjoner over hele verden, både på grunn av tematikken, men også for det musikalske som har fått omtaler som «Breathtaking» og «pure magic».

Steinkjerfestivalen er utrolig stolte av å kunne hente denne kritikerroste produksjonen med hjelp fra Trondheimsolistene, til en unik konsert i Steinkjer kirke.