Sparebank1 SMN ny hoved samarbeidspartner

Sparebank1 SMN blir TrondheimSolistenes nye hovedsamarbeidspartner

Sparebank1 SMN og TrondheimSolistene innleder nå et langvarig samarbeid hvor banken blir orkesterets nye hovedsamarbeidspartner.

- Vi er glade for å kunne løfte TrondheimSolistene videre, sier konsernbanksjef Eli Arnstad i SpareBank 1 SMN og leder for bankens gavearbeid.
- Gjennom 25 år har dette fantastiske ensemblet vist at man ved samarbeid, innsatsvilje, tro på egne krefter og vilje til nytenking kan skape internasjonale prestasjoner med ståsted i vår region.  Vi vet hvor viktig det er ikke bare i kultur, men på alle områder.  Slik sett deler vi de drivkreftene som TrondheimSolistene står for, sier hun.
- Når vi deler ut TÆL-stipend ser vi at det kan bidra til å virkeliggjøre drømmer, enten man er fra Lierne eller Surnadal. Det samme gjelder for TrondheimSolistenes arbeid. Vi er stolte og glade over å kunne være en samarbeidspartner i deres fantastiske arbeid for å fremme alle talenter som de gir rom for fra vår region, sier Eli Arnstad.
 

- Vi har lenge ønsket et samarbeid med TrondheimSolistene siden vi deler felles verdier. Vi har som mål å være en langsiktig partner for å bygge og utvikle TrondheimSolistene videre, og gleder oss til det, sier Arnstad.
-Samarbeidsavtalen med Sparebank1 SMN gjør oss i stand til å videreutvikle vår allerede tunge satsing innen talentutvikling. Vi setter stor pris på at banken nå går inn som orkesterets hovedsamarbeidspartner og ser frem til å utvikle TrondheimSolistene videre i samarbeid med de, sier TrondheimSolistenes daglige leder Steinar Larsen.

Lenke til Sparebank1 SMN