Mat og musikk i Palmehaven
Britannia Hotel, Trøndersk Matfestival, Trondheimsolistene og Opera Trøndelag har gått sammen for å skape en unik anledning. Opplev Trøndelag gjennom mat og musikk i Palmehaven.
Britannia Hotel, Trøndersk Matfestival, Trondheimsolistene og Opera Trøndelag har gått sammen for å skape en unik anledning. Opplev Trøndelag gjennom mat og musikk i Palmehaven.
Britannia Hotel, Trøndersk Matfestival, Trondheimsolistene og Opera Trøndelag har gått sammen for å skape en unik anledning. Opplev Trøndelag gjennom mat og musikk i Palmehaven.
Matriket Midt er kysten, havet, fjellet og innlandet. Det er dype daler og vide vidder. Det er århundrer med foredling av råvarer, generasjoner med kunnskap om jord og hav. Til alle tider har mennesket høstet fra naturen. Og musikken fulgte på. De brukte sang for å dra fiskegarn i takt, de trallet når graset kom på hesjene. Og de feiret med musikk når maten var i hus.
Trøndelag er i verdenstoppen både i mat og musikk med utmerkelser både hos Michelin og Grammy. Vi vil feire vår internasjonale suksess med et program som tydelig trekker linjene mellom våre to kunstformer. Dette blir en unik middagsopplevelse hvor sous chef Nils Flatmark har satt sammen en 4-retters meny, og en kvintett fra Trondheimsolistene gir deg musikken som hører til hver enkelt rett.
Meny
Lettbakt ørret og råmarinert kamskjell fra Hitra/Frøya.
Tindveddressing og tang
*
Reinsdyr flatbiff og tørket reinsdyrhjerte fra Stensaas.
Potetterte med primører fra Frosta og tyttebær, kremet morkelsaus.
*
Britannia Blå
Fermentert frøknekk og rips
*
Marengs med trønderbær fra Innherred.
Blåbær og tjukkmelksorbet