Partners

Trondheimsolistenes partnere oppnår unike muligheter ved å samarbeide med orkesteret

Partners

Trondheimsolistenes partnere oppnår unike muligheter ved å samarbeide med orkesteret

Vi arbeider kontinuerlig med å utvikle samarbeidsformer og finne nye muligheter for hvordan våre partnere kan benytte orkesteret, både internt og i utadrettet virksomhet. Alt skjer med en tanke om gjensidig verdiskaping og nytte, både for Trondheimsolistene og samarbeidspartnerne.

Koteng Eiendom er Trondheimsolistenes hovedsamarbeidspartner fra 2018

Koteng er et førende eiendomsselskap i Trøndelag, og er ledende både i forvaltning av og investering i næringseiendommer. Samarbeidet med Trondheimsolistene preges av gjensidig eksponering og bidrar til å styrke orkesterets utvikling nasjonalt og internasjonalt. Besøk selskapets hjemmeside her.

Sparebank1 SMN er Trondheimsolistenes hovedsamarbeidspartner fra 2013

Sparebank1 SMN sitt hjemmemarked er i stor grad sammenfallende med Trondheimsolistenes kjerneområde i egen region. Det er siden starten utviklet et nært og gjensidig berikende samarbeid hvor banken også eier to fioliner som Trondheimsolistene forvalter. Besøk bankens hjemmeside her.

NTNU og Trondheimsolistene har sterke bindinger helt fra orkesterets oppstart

Trondheimsolistene gir studenter ved NTNU Institutt for Musikk mulighet til regelmessig å spille med et profesjonelt orkester gjennom hele studieløpet. Talentutvikling og internasjonal matching på høyt nivå er stikkord for samarbeidet. NTNU er Trondheimsolistenes hovedsamarbeidspartner. Besøk NTNU sin hjemmeside her.

Come Shine and Trondheimsolistene at NTNU Centennial Concert

Våre offentlige bidragsytere er Kulturdepartementet, Trøndelag fylkeskommune og Trondheim kommune.